Tinnerstedt Service Management (TSM) är ett städföretag i Stockholmsområdet som utför högkvalitativa tjänster för företag. De hade en äldre, icke anpassningsbar hemsida och letade efter en byrå som kunde skapa en modern hemsida utifrån deras mål.
 
Gozinto anlitades och där uppdraget till en början bestod i att endast ta existerande innehåll och göra om det till en responsiv, multipage-hemsida. Efter att Gozinto satt sig in i behoven TSM hade utarbetades istället en strategi för att leda till fler konverteringar, mer lättöverskådliga navigation och förenklad kundupplevelse. Gozinto skapade därefter hemsidan både gällande kodning, design och sökoptimering. Resultatet kan ses på tsmservice.se.
 
Många andra webbyråer som kunden hade vänt sig till innan tog närmare 100k för en hemsida av detta slag. Gozinto genomförde uppdraget till en bråkdel av priset och lyckades genom en tät kunddialog uppfylla målen på ett tillfredställande sätt.
 

“Gozinto är ett företag jag starkt skulle rekommendera, dem är inte allt för dyra och levererar en riktigt hög kvalité på det dem gör, det är också kul att gynna elever från universitet som är påväg ut i arbetslivet” Victor Tinnerstedt, VD Tinnerstedt Service Management AB