Bästa platsen att utvecklas

Med utvecklande projekt mot företag, sociala evenemang och otrolig gemenskap är Gozinto utan tvekan en av höjdpunkterna under studietiden

Vilka vi är

Gozinto är den perfekta blandningen av extrajobb och föreningsliv vid Linköpings universitet. Att vara med i Gozinto innebär inte bara en möjlighet att utvecklas genom spännande projekt mot företag, det är även en plats att träffa studenter från alla årskurser och program genom de sittningar och aktiviteter som anordnas. Denna unika kombination gör att ett medlemskap i Gozinto utan tvekan är en av höjdpunkterna under studietiden.

~30 studenter

5 utbildningar

5 årskurser

Vad vi gör

Projekt mot företag

I Gozinto levererar vi högkvalitativa och avlönade projekt mot riktiga företag. Kundbasen är allt från stora företag såsom Haglöfs och Saab till mindre startups. Det är en ypperlig chans att utvecklas personligt med andra drivna studenter.

IMG_4590
DSC_9168
IMG_5334

Sociala evenemang

Under terminen hittar vi på väldigt mycket roliga saker tillsammans. Vi har flera sittningar, en cykelfest, ett julbord, en alumnträff och många andra aktiviteter. De sociala evenemangen bidrar till den härliga gemenskapen i föreningen.

01042017-IMG_8739-2
1507271130441
DSC_3549

Engagemang internt

Utöver projekt mot företag engagerar vi oss internt i föreningen. Bland annat håller vi i utbildningar för våra medlemmar och har event med intressanta företag. Tillsammans arbetar vi för att göra Gozinto till en så utvecklande plats som möjligt.

Vad vi värdesätter

Engagemang

Engagemang och vilja att driva föreningen framåt är vad som gör Gozinto till vad det är idag

Värdeskapande

Att kunna leverera högkvalitativa resultat både till kunder och medlemmar är grunden för vår utvecklande miljö

Professionalism

Ett professionellt bemötande mot såväl kunder som studenter krävs för att på bästa sätt bedriva verksamheten

Är du intresserad?

Ansök till Gozinto

Vår rekrytering är just nu öppen och vi söker studenter från alla program på Linköpings universitet med minst tre terminer kvar av utbildningen. Ansökan sker med CV och personligt brev senast söndag 24/1 via länken nedan så återkommer vi inom kort. Mer information hittar du i våra sociala medier.

Om du har några frågor gällande rekryteringen får du mer än gärna höra av dig till vår HR-ansvarig på hr@gozinto.se.

Vad våra medlemmar säger

Hedvig Wolf

“Jag valde att söka mig till Gozinto för att få möjligheten att jobba med projekt mot riktiga företag och träffa studenter från andra program.”

Läs mer

Joel Nilsson

Utöver allt jag lärt sig genom projekt och interna utbildningar, har jag fått ta del av alla grymma sociala evenemang vi har, som sittningar, kickoffer, cykelmiddagar med mera.

Läs mer

Våra samarbetspartners