Bästa platsen att utvecklas

Med utvecklande projekt mot företag, sociala evenemang och otrolig gemenskap är Gozinto utan tvekan en av höjdpunkterna under studietiden

Vilka vi är

Gozinto är den perfekta blandningen av extrajobb och föreningsliv vid Linköpings universitet. Att vara med i Gozinto innebär inte bara en möjlighet att utvecklas genom spännande projekt mot företag, det är även en plats att träffa studenter från alla årskurser och program genom de sittningar och aktiviteter som anordnas. Denna unika kombination gör att ett medlemskap i Gozinto utan tvekan är en av höjdpunkterna under studietiden.

~30 studenter

5 utbildningar

5 årskurser

Vad vi gör

Projekt mot företag

I Gozinto levererar vi högkvalitativa och avlönade projekt mot riktiga företag. Kundbasen är allt från stora företag såsom Haglöfs och Saab till mindre startups. Det är en ypperlig chans att utvecklas personligt med andra drivna studenter.

IMG_4590
DSC_9168
IMG_5334

Sociala evenemang

Under terminen hittar vi på väldigt mycket roliga saker tillsammans. Vi har flera sittningar, en cykelfest, ett julbord, en alumnträff och många andra aktiviteter. De sociala evenemangen bidrar till den härliga gemenskapen i föreningen.

01042017-IMG_8739-2
1507271130441
DSC_3549

Engagemang internt

Utöver projekt mot företag engagerar vi oss internt i föreningen. Bland annat håller vi i utbildningar för våra medlemmar och har event med intressanta företag. Tillsammans arbetar vi för att göra Gozinto till en så utvecklande plats som möjligt.

Vad vi värdesätter

Engagemang

Engagemang och vilja att driva föreningen framåt är vad som gör Gozinto till vad det är idag

Värdeskapande

Att kunna leverera högkvalitativa resultat både till kunder och medlemmar är grunden för vår utvecklande miljö

Professionalism

Ett professionellt bemötande mot såväl kunder som studenter krävs för att på bästa sätt bedriva verksamheten

Är du intresserad?

Intresseanmälan

I början av varje termin rekryterar vi nya medlemmar där vi söker studenter från alla program på Linköpings universitet med minst tre terminer kvar av utbildningen. Anmäl ditt intresse här nedan så meddelar vi dig när nästa rekryteringsperiod börjar. Följ oss gärna på sociala medier under tiden för att ta del av allt spännande vi gör.

Om du har några frågor gällande rekryteringen får du mer än gärna höra av dig till vår HR-ansvarig på hr@gozinto.se.

Vad våra medlemmar säger

Linus Falck

“Vi har stort fokus på kunskapsöverföring, dels för att kompetensen alltid ska finnas kvar i föreningen men främst för att vi vill att alla som är med ska lyckas både under och efter studietiden.”

Läs mer

Josefin Chenon

“Jag tycker Gozinto är en perfekt blandning mellan sociala event och professionell verksamhet där jag träffat många nya vänner från andra sektioner samtidigt som jag lärt mig massor.”

Läs mer

Våra samarbetspartners