Bästa platsen att utvecklas

Med utvecklande projekt mot företag, sociala evenemang och otrolig gemenskap är Gozinto utan tvekan en av höjdpunkterna under studietiden

Vilka vi är

Gozinto är den perfekta blandningen av extrajobb och föreningsliv vid Linköpings universitet. Att vara med i Gozinto innebär inte bara en möjlighet att utvecklas genom spännande projekt mot företag, det är även en plats att träffa studenter från alla årskurser och program genom de sittningar och aktiviteter som anordnas. Denna unika kombination gör att ett medlemskap i Gozinto utan tvekan är en av höjdpunkterna under studietiden.

~30 studenter

5 utbildningar

5 årskurser

Vad vi gör

Projekt mot företag

I Gozinto levererar vi högkvalitativa och avlönade projekt mot riktiga företag. Kundbasen är allt från stora företag såsom Haglöfs och Saab till mindre startups. Det är en ypperlig chans att utvecklas personligt med andra drivna studenter.

IMG_4590
DSC_9168
IMG_5334

Sociala evenemang

Under terminen hittar vi på väldigt mycket roliga saker tillsammans. Vi har flera sittningar, en cykelfest, ett julbord, en alumnträff och många andra aktiviteter. De sociala evenemangen bidrar till den härliga gemenskapen i föreningen.

01042017-IMG_8739-2
1507271130441
DSC_3549

Engagemang internt

Utöver projekt mot företag engagerar vi oss internt i föreningen. Bland annat håller vi i utbildningar för våra medlemmar och har event med intressanta företag. Tillsammans arbetar vi för att göra Gozinto till en så utvecklande plats som möjligt.

Internt arbete

Det interna arbetet sker inom fem olika utskott, där respektive utskott har en utskottsordförande som även är en del av styrelsen. Föreningen leds av en ordförande, som är ansvarig för att samordna arbetet mellan utskottsordföranden, samt agera som bollplank. Nedan följer en beskrivning av de fem utskott som finns:

Projekt & Försäljning

Utskottet Projekt & Försäljning ansvarar för all projektförsäljning i föreningen. Arbetet involverar kundmöten, offertskrivande, internt förbättra försäljningsprocessen samt övrig kundkontakt.

Ekonomiutskottet

Ekonomiutskottet ansvarar för allt internt ekonomiarbete i föreningen. Arbetet involverar fakturering mot kund, bokföring, kvittoredovisning, budgetering samt föreningens övriga ekonomiska ansvar.

Externa Relationer

Externa Relationer ansvarar för all kontakt utåt som inte är direkt mot kund. Utskottet har därmed kontakt med partnerföretag, alumner och styr även föreningens sociala medier.

Knowledge Management & IT

Gozintos interna kunskapsöverföring är en viktig del av föreningen, och utskottet har ansvar för att detta arbete fortlöper. Detta sker bland annat genom utbildningar och guider. Utöver detta har utskottet även ansvar för hemsidan och andra IT-lösningar.

Human Resources

HR-utskottet har ett generellt ansvar över föreningens interna kultur och välmående genom att bland annat anordna interna evenemang, exempelvis cykelfest och sittningar. Dessutom ansvarar HR-utskottet för rekrytering och marknadsföring mot studenter.

Vad vi värdesätter

Engagemang

Engagemang och vilja att driva föreningen framåt är vad som gör Gozinto till vad det är idag

Värdeskapande

Att kunna leverera högkvalitativa resultat både till kunder och medlemmar är grunden för vår utvecklande miljö

Professionalism

Ett professionellt bemötande mot såväl kunder som studenter krävs för att på bästa sätt bedriva verksamheten

Är du intresserad?

Intresseanmälan

I början av varje termin rekryterar vi nya medlemmar där vi söker studenter från alla program på Linköpings universitet med minst tre terminer kvar av utbildningen. Anmäl ditt intresse här nedan så meddelar vi dig när nästa rekryteringsperiod börjar. Följ oss gärna på sociala medier under tiden för att ta del av allt spännande vi gör.

Om du har några frågor gällande rekryteringen får du mer än gärna höra av dig till vår HR-ansvarig på hr@gozinto.se.

  Senaste nytt

  Vad våra medlemmar säger

  Linus Claar

  ”Man borde söka till Gozinto om man letar efter en plats där man kan utvecklas, träffa individer med liknande ambitioner och ha jävligt kul”

  Läs mer

  Hugo Limmergard

  ”Vill du bli en del av ett konsultbolag men ändå behålla de fantastiska fördelarna med att vara föreningsaktiv? Då är Gozinto rätt plats för dig!”

  Läs mer

  Våra samarbetspartners