Mitt namn är Linus Claar och jag läser mot en ekonomie kandidat i företagsekonomi med inriktning styrning och är inne på mitt tredje år. Jag kommer eventuellt läsa en master inom strategi och styrning.

Jag kom med i Gozinto år ett vilket gör det här till min fjärde termin nu i Gozinto och jag sökte Gozinto för att utvecklas inom företagande. Utifrån såg Gozinto ut att vara en grupp där man fick chansen att samla på sig erfarenhet utanför studierna då de arbetar med projekt mot företag.

Jag har lärt mig att det jag trodde om Gozinto stämde. Det är en plats där man utvecklas! Jag har utvecklats inom försäljning, organisering, strategi samt så har jag förbättrat mina kunskaper inom officeprogrammen.

Det som har varit roligast hittills är nog G20 då vi träffade en massa alumner när Gozinto fyllde 20 år. Alla de sociala evenemangen har varit roliga (sittningar, cykelmiddagar, kickoff) men det har även varit roligt att jobba mot företag!

Jag sitter med i projekt & försäljningsutskottet just nu och vi jobbar främst med att kontakta företag och man får lära sig hur man skriver offerter och skapar kundkontakt. Väldigt nyttigt!

Mitt mest utvecklande projekt hittills är en marknadsanalys mot träindustrin. Än så länge är inte projektet klart så jag lär mig massor!

Man borde söka till Gozinto om man letar efter en plats där man kan utvecklas, träffa individer med liknande ambitioner och ha jävligt kul!