Jag heter Filippa Ehn, och går i årskurs två på Industriell Ekonomi där jag valt Energiteknik som inriktning. Jag har varit med i Gozinto sedan hösten i tvåan, vilket blir drygt en termin. Jag var sektionsaktiv innan och tyckte att det var väldigt kul med studentengagemang, och kände att Gozinto var ett perfekt nästa steg. Jag visste hela ettan att jag ville söka Gozinto någon gång under min studietid, och upplevde efter ettan att jag hade samlat på mig tillräckligt med erfarenhet för att ge mig in i en drivande och professionell förening. Jag visste att jag skulle få lära mig otroligt mycket, ha riktigt kul och träffa duktiga och härliga människor, vilket stämde jättebra!

Under min tid hittills i Gozinto har jag lärt mig mycket från de utbildningar vi har haft i caselösning, PowerPoint och projektledning. Självklart har jag också lärt mig mycket från att göra externa projekt, exempelvis hur man kan göra en marknadsanalys. Jag har också lärt mycket för att jag har frågat medlemmarna från äldre årskurser om tips för allt möjligt. Det är allt från hjälp med kurser, till hur man ska tackla ett tävlingscase eller hur man anordnar en cykelfest. Våga fråga!

Det allra roligaste hittills har varit att lära känna och komma nära folk från andra program och årskurser som jag aldrig skulle lärt känna annars. Vi är absolut inte bara studentkonsulter utan även en tajt förening. Den roligaste sociala aktiviteten jag har varit med på är min första föreningskick-off i höstas. Den här terminen sitter jag med i externa relationer-utskottet, och är ansvarig för Gozinto-alumnåterträffen som sker senare i vår. Jag var även med i rekryteringsgruppen tidigare i våras, och hjälpte till att hitta nya medlemmar. I höstas var jag med i HR-utskottet och jobbade mest med föringens cykelfest.

Jag skulle säga att det mest utvecklande projektet jag gjort är det jag sitter på nu. Vi gör en analys på elnätsmarknaden genom desktop research, vilket är kul då jag valt energiteknik som inriktning. Det är ett av mina första projekt så det är kul att lära sig hur arbetsgången, kundmöten och leverans går till! Jag är superglad att jag sökte Gozinto. Om du är taggad så kom ihåg att du kan mer än du tror men det finns så mycket mer att lära sig!