Mitt namn är Emilia Bylund Månsson och jag pluggar Industriell Ekonomi årskurs fyra med datateknisk inriktning. Jag kom med i Gozinto våren 2022 och har hunnit med att både arbeta på ett externt projekt samt fått gå på roliga sittningar och andra events som Gozinto anordnar för sina medlemmar.

Anledning till att jag sökte till Gozinto var för att jag tyckte att det lät som en möjlighet att både få testa på att arbeta som konsult mot spännande företag samtidigt som man lär känna personer på andra linjer och årskurser. Att det dessutom var så många roliga interna events och stark sammanhållning har gjort att alla mina förväntningar har överträffats!

Just nu sitter jag med i utskottet Externa Relationer, vilket innebär att jag har fått hjälpa till att sköta föreningens sociala medier och kontakten med partnerföretagen och Golumner. Jag tycker det har varit jätteintressant att få lära sig mer om hur man kan arbeta med olika kanaler för att nå ut till studenter och företag på bästa sätt.

En av de bästa sakerna med Gozinto är att man inte bara får massa nya kunskaper och erfarenheter av de externa projekten man jobbar på utan även av föreningens medlemmar. Det kan vara allt från att göra snygga power-point slides under utbildningskvällar eller typiskt bra student-life hacks över en middag!

Om du älskar att ha kul och lära dig nya saker borde du söka Gozinto du med!