Jag heter Benjamin Åstrand och går mitt tredje år på industriell ekonomi, internationell – franska med inriktning på datateknik.

I Gozinto är taket väldigt högt för hur mycket man kan lära sig och möjligheterna att engagera sig är många, såväl internt som externt. Vill man vässa sina ledarskapsegenskaper –bli projektledare på ett externprojekt. Vill man bli bättre på bokföring eller sälj – sök till ekonomi- eller projekt och försäljningsutskottet. Genom allt detta finns cirka 30 andra medlemmar som alltid stöttar en, vilket gör Gozinto till en otrolig plats att utvecklas.

När jag sökte till Gozinto ville jag både få praktisk erfarenhet av en spännande bransch och även få möjlighet att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. Jag har varit med i Gozinto sedan vårterminen 2021 och sedan dess har jag lärt mig mängder och varit med på otaliga sociala evenemang tillsammans med föreningen. Internt är jag även engagerad som utskottsordförande för KM&IT samt medlem i styrelsen, där vi arbetar med strategiska frågor för att utveckla föreningen på lång sikt.

Att söka till Gozinto är utan tvekan det bästa beslutet jag fattat under min tid på LiU. Om du också är nyfiken person som gillar att lära sig nya saker, sök Gozinto!