Mitt namn är Alexandra Olofsson och jag läser mitt fjärde på Industriell Ekonomi. Jag har varit med i Gozinto i tre terminer och har hittills haft en fantastisk tid. Trots att mina förväntningar var höga, har de överträffats enormt! Jag sökte till Gozinto för att kombinationen av internt och externt engagemang lät jättekul och givande. Det kändes också kul att vara med i en förening med likasinnade personer från olika årskurser och program. 

Sedan start har jag utvecklats både på ett professionellt och personligt plan. Oavsett om det gäller internt eller externt arbete att det så himla roligt att utvecklas med sina kompisar. Alla är väldigt hjälpsamma och man kan få tips och stöttning i det mesta. Jag är ekonomiansvarig för föreningen och är därmed också med i styrelsen. Ekonomiutskottet ansvarar för allt internt ekonomiarbete, där inkluderat budgetering, fakturering och bokföring. Det är superkul att ha förståelse över ekonomiska flöden och tillhörande planering.

Under min tid i Gozinto så har jag deltagit i olika projekt mot företag. Alla projekt är utvecklande på olika sätt och inför ett nytt projekt sätts individuella mål som hjälper en att utvecklas i den riktning som önskas. Det roligaste med externa projekt är att man tillsammans med projektgruppen ställs inför komplexa problem som vid slutleverans till kund känns glasklara. Den processen och resan är lika rolig varje gång! 

Det är svårt att säga vad som varit roligast hittills, listan är nämligen lång. Men överlag är jag väldigt glad och tacksam över att jag fått lära känna fantastiska personer och tillsammans skapat minne för livet. Sen att jag upplever en märkbar personlig utveckling är också ett stort plus. Gozinto är en perfekt kombination av internt och externt engagemang som är jättekul och samtidigt utvecklande. Är du taggad att förgylla din studietid med detta, rekommenderar jag dig att söka!