Mitt namn är Adam Cato och jag är läser mitt tredje år på Energi-Miljö-Management och planerar att läsa min master inom Hållbart Företagande. Jag har varit med i Gozinto sedan HT22 vilket gör detta till min andra termin i föreningen. Jag sökte för jag såg det som en perfekt möjlighet att utvecklas genom skarpa externa projekt samtidigt som man blir en del av ett grymt gäng och lär känna roliga personer från olika program och årskurser.

Under min tid i Gozinto har jag lärt mig otroligt mycket! Genom de interna utbildningarna har jag fått ökade kunskaper inom bland annat Powerpoint och Excel. Det öppna klimatet och stora kompetensen som finns hos medlemmarna skapar en svårslagen kunskapsöverföring. Undrar man något eller stöter på problem, finns lösningen oftast inte längre än en fråga bort! Det roligaste under min tid i föreningen har hittills varit föreningskickoffen HT22 där vi gick höghöjdsbana följt av en riktigt bra sittning! Utöver detta har det varit många roliga event såsom cykelfester och julsittning.

Min första termin satt jag i ekonomiutskottet där jag lärde mig massor om bland annat fakturering och kvittohantering. I nuläget sitter jag i projekt- och försäljningsutskottet som ansvarar för att få in nya spännande projekt till föreningen. Därigenom får man lära sig mer om försäljning och offertskrivning vilket har varit riktigt kul! För närvarande sitter jag på ett superspännande projekt där vi genomför en marknadsanalys och skriver en affärsplan åt ett ledande svenskt företag inom plaståtervinning. Jag har fått mycket nyttig kunskap och en djup inblick i en spännande bransch.

Gozinto är enligt mig den perfekta mixen mellan utvecklande externa projekt och sociala evenemang med härliga personer! Är detta något för dig, borde du söka!