Hejsan! 

Jag heter Linus Falck och påbörjar nu mitt femte och sista år på Industriell Ekonomi. Om jag skulle be mina vänner beskriva mig skulle de nog säga att jag är en person som bjuder på mig själv och som alltid har nära till skratt, och det vill jag ändå hålla med om. Jag älskar att umgås med mina vänner men även att skapa nya bekantskaper. Jag tackar aldrig nej till ett glas vin och bjuder gärna in till en pangmiddag. Jag är inte heller rädd för att ta mig an nya utmaningar. Att skapa nya bekantskaper och att utmana mig själv var anledningen till att Gozinto var den självklara föreningen för mig att söka.

Jag kom med i Gozinto på våren i årskurs två och har under mina fem terminer i föreningen fått umgås och arbeta med andra nyfikna och drivna studenter. Det som jag har blivit mest positivt överraskad av med denna föreningen är sammanhållningen, man får en helt ny vänskapskrets med personer från andra sektioner och årskurser som man annars inte har möjlighet till på samma naturliga sätt. Alla ställer alltid upp för en, oavsett vad det gäller. Det kan vara allt från hjälp med ett projekt, en jobbansökan eller tips på coola funktioner i Excel, inte för att glömma tips på nya spännande maträtter. Att alla ställer upp för varandra gör även att man utvecklas väldigt mycket, både professionellt och privat, vilket är en annan sak som jag älskar med Gozinto. Vi har stort fokus på kunskapsöverföring, dels för att kompetensen alltid ska finnas kvar i föreningen men främst för att vi vill att alla som är med ska lyckas både under och efter studietiden. 

Jag har haft den otroliga möjligheten att få vara en del av Gozintos styrelse. Genom detta fick jag en bättre inblick i Gozintos verksamhet men även möjligheten att påverka Gozintos framtid. Att vara med i styrelsen kan jag med handen på hjärtat säga var tiden då jag utvecklades mest och då jag på riktigt förstod vad den här föreningen gör för dess medlemmar och hur vi tillsammans uppfyller vår vision – ”den bästa platsen att utvecklas”. 

Om du är det minsta intresserad av Gozinto, var inte rädd att hugga tag i någon av våra medlemmar (eller varför inte någon som idag är i arbetslivet som kan ge en bättre inblick i vad föreningen gjort för dem och vad de tar med sig in i arbetslivet). Det gjorde jag och det ångrar jag inte en sekund! Det var det samtalet som fick mig att faktiskt våga söka!