Hej! 
Jag heter Julia Modée och läser mitt fjärde år på Industriell Ekonomi. Jag kom med i Gozinto HT19 och har under min tid i föreningen fått umgås och arbeta med andra nyfikna och drivna studenter. Mina förväntningar på föreningen har verkligen överträffats, inte minst av den fina sammanhållningen som Gozinto har.

Alla medlemmar ställer alltid upp för en, oavsett vad det gäller. Det kan vara allt från hjälp med ett projekt, en jobbansökan eller träningstips. Gozintos fokus på kompetensöverföring gör att man utvecklas väldigt mycket, både professionellt och privat, vilket är en anledning till att jag sökte mig till Gozinto. 

Under mina två första terminer i föreningen har jag hunnit utföra 5st projekt för olika häftiga företag. Att få arbeta som konsult åt företag har gett mig massor av praktisk erfarenhet och jag har lärt mig mer av projekten än jag någonsin skulle kunna föreställa mig. 

Just nu sitter jag med i Gozintos styrelse vilket har gett mig en bättre inblick i Gozintos verksamhet men även möjligheten att påverka Gozintos framtid. I styrelsen har jag ansvaret för våra externa relationer, t.ex. relationerna med våra partnerföretag samt relationen till våra fantastiska golumer (de medlemmar som har gått ut). Det finns massor av kunskap att hämta från våra externa relationer och den vill vi ta vara på. 

Jag ser fram emot min tid som är kvar med mycket sociala aktiviteter och många spännande projekt. Att söka till Gozinto är det bästa beslutet jag har tagit under min studietid, gör det du med!