Jag heter Josefine och kom med i Gozinto min första termin i ettan så det var mitt första engagemang utanför studierna. Innan jag började plugga gick jag på ett golfgymnasium i Uppsala och efter det gjorde jag den klassiska backpackerresan i Australien/sydostasien.

Under min tid på Gozinto har jag gjort ett lite mindre hemsideprojekt och just nu sitter jag på ett projekt där vi genomför en bolagskartläggning. Det innebär att vi ska ta fram en lista på alla bolag som sitter i en speciell företagspark och ta fram nyckeltal för dessa. Det innebär en del detektivarbete och ringande för att få fram den mest aktuella informationen. 

Sedan jag kom med i Gozinto har jag framförallt lärt mig hur det är att jobba som konsult, att jobba i projektform och ha kundkontakt med allt vad det innebär. Jag har alltid tänkt att jag ska jobba som konsult efter studierna så det är mycket lärorikt att testa på det under studietiden. 

Det bästa med Gozinto är föreningens medlemmar. Alla är väldigt drivna och kunniga så det finns alltid folk att vända sig till med frågor. Sen har vi väldigt roliga sociala aktiviteter under året där det alltid är bra stämning. Jag tycker det är en perfekt blandning mellan sociala events och professionell verksamhet där jag träffat många nya vänner från andra sektioner samtidigt som jag lärt mig massor.

Mina förväntningar på Gozinto har verkligen överträffats. Jag var helt ny på universitetet när jag kom med i Gozinto och som enda systemvetare kände jag ingen sedan innan. Men direkt kände jag mig väldigt välkommen in i föreningen och jag har verkligen utvecklats under min tid i Gozinto. Jag ser fram emot tiden som är kvar med mycket sociala aktiviteter och många spännande projekt!