Jag heter Johanna och jag läser nu mitt tredje år på civilekonomprogrammet med inriktning Företagsekonomi, management/finans. Jag kom med i Gozinto HT20 och sökte då jag ville engagera mig i något som både verkade utmanande och kul. Det visade sig vara helt rätt beslut – inte nog med att jag lär sig otroligt mycket hela tiden så har jag också fått massa nya vänner från olika program och årskurser vilket är fantastiskt kul! Något jag överraskades av då jag kom med var den stora gemenskapen och taggen att umgås i föreningen oavsett om det var för att kötta projekt eller gå ut tillsammans.

Det bästa med Gozinto är drivet, utvecklingsmöjligheterna och all den kunskap som finns i föreningen! Medlemmarna ställer upp för varandra, oavsett om det gäller att bolla ett projekt, söka jobb, visa sina bästa studenthacks eller behöver pepp i skolan. Att omges av en grupp härliga och drivna människor gör dessutom både det interna och externa arbetet väldigt givande. Man känner att man kan vara med och påverka föreningen, lära sig och utvecklas både proffesionellt och personligt! I externa projekt har jag bland annat fått djupdyka i marknaden för automationsrobotar och lära mig hur man gör snygga och bra powerpoints. Att sedan få presentera analyserna och rekommendationerna för kund är en häftig känsla och något jag inte trodde jag skulle uppleva som student! Utöver konsult i externa projekt sitter jag nu som HR-ordförande och med i styrelsen vilket är otroligt lärorikt och KUL! Jag har lärt mig otroligt mycket i allt från rollen som ledare och förbättra min förmåga att planera till att fatta beslut och komma på roliga inslag till sittningar.

Det roligaste med Gozintos är alla sociala evenemang och hittills toppar strategiresan och Gozuteserven den listan! Gozhängen är en typisk garanti för succé!

Avslutningsvis har jag bara en sak att säga till alla studenter på LiU som vill utvecklas, få massa nya vänner och är taggade på att engagera sig både internt och externt i en dunderförening: SÖK GOZINTO! Av erfarenhet är det ett beslut man inte ångrar!!