Jag studerar mitt tredje år Industriell Ekonomi med inriktning Energiteknik och är just nu inne på min fjärde termin i Gozinto.

Jag sökte Gozinto då jag tycker att föreningen erbjuder en perfekt mix av att få jobba med drivna studenter i spännande projekt och samtidigt få delta i många riktigt roliga sociala evenemang.

Som medlem i Gozinto får man möjligheten att ofta befinna sig utanför sin comfort zone vilket gör att man växer enormt mycket som person och lär sig otroligt mycket nytt. Under min tid i föreningen har jag fått jobba med många spännande projekt, både i rollen som konsult och projektledare. Just nu sitter jag som konsult i ett projekt för ett svenskt proptech-bolag och djupdyker i ämnen som jag för bara några veckor sedan inte hade hört talas om.

I föreningen sitter jag just nu i styrelsen och är ansvarig för projekt & försäljning där jag tillsammans med mitt utskott ser till att föreningen får in den typ av projekt som våra medlemmar helst vill jobba med. Utöver det professionella så har jag under min tid i föreningen fått många nya otroliga vänner vilket verkligen har förgyllt min studietid.

Om det är en förening som har allt så är det Gozinto. Sök, du kommer inte att ångra dig!