Jag heter Isak och jag har varit en del av Gozinto sedan hösten 2020 och läser nu mitt fjärde år på Civilingenjörsprogrammet Industriell Ekonomi med teknisk inriktning datateknik och master inom strategi och styrning.

Jag sökte mig till Gozinto för att jag såg det som en unik möjlighet att kombinera den sociala aspekten med en studentförening och samtidigt få applicera mina teoretiska kunskaper från universitet praktiskt i skarpa konsultprojekt. Båda dessa aspekter har definitivt överträffat mina förväntningar, inte minst den sociala aspekten där jag upplever att jag hunnit komma många föreningsmedlemmar nära tack vare att i princip alla väljer att stanna kvar i föreningen hela vägen tills examen.

Tar upp en massa lärdomar på de övriga punkterna och börjar bli ganska mycket text? Men om ni inte tycker det blir på tok för mycket text kan jag skriva denna också!!

En av de stora höjdpunkterna under min tid i Gozinto hitintills var nära föreningen firade 20-årsjubelum 2021 och hela föreningen under en helg reste upp till Stockholm för att fira detta tillsammans med Golumnerna (utexaminerade tidigare medlemmar). Det var en helg med mycket skratt och en härlig blandning av kära återseenden med nyexaminerade Golumner och möten med äldre Golumner som gått ut innan jag kom med i föreningen.

Under min tid i Gozinto har jag provat runt bland många av föreningens utskott och sitter nu med i styrelsen som ordförande för externa relationer-utskottet. Något jag uppskattar speciellt med externa relationer-utskottet är att all den kontakt vi har med våra partnerföretag, vilket utvecklat min professionella kommunikation mycket!

Mitt mest utvecklande projekt i Gozinto hitintills var nog mitt första projekt som projektledare där vi gjorde en marknadsanalys åt ett svenskt MedTech-bolag som ville expandera internationellt ut på den nordiska marknaden. De ville förstå hur den danska och norska marknaden skiljde sig från deras svenska hemmamarknad och hur de skulle gå in på de nya marknaderna för att snabbt växa sin marknadsandel även där. Att driva och koordinera problemlösningen av en väldigt spännande frågeställning, och sköta kundkontakten på projektet var väldigt utvecklande på många sätt!

Vill du utvecklas både professionellt och personligt, samtidigt som du får lära känna ett gäng med otroligt härliga och drivna studenter längst vägen? Sök då Gozinto!