Mitt namn är Hugo Limmergård och jag kom med i Gozinto hösten 2022. Jag läser mitt första år på Civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi. Anledningen till att jag sökte Gozinto var att få pröva på vad livet som konsult innebär men samtidigt utveckla mig själv. Det jag inte förväntade mig var den interna kulturen och det engagemang som föreningens medlemmar hade för att hjälpa varje individ. I Gozinto kan man alltid fråga om hjälp med allt mellan himmel och jord, vilket inte var något jag hade räknat med.

En av de stora höjdpunkterna under min tid i föreningen har varit mitt första projekt, vilket till en början kändes stort och komplext. Jag fick en bra bild av hur man bryter ner problem och gör större projekt mer managerbara. Det var spännande att leverera mot kund och att jobba i grupp med kloka människor.

Jag har ingen tidigare erfarenhet av aktivt säljarbete och ville utveckla min förmåga att hålla kundkontakt. Det var anledningarna till varför jag hamnade i vårat “Projekt & Försäljnings Utskott” som ansvarar för att skapa och sälja projekt. Det har varit riktigt roligt med perioder med snabba puckar och mycket beslut. Vill du bli en del av ett konsultbolag men ändå behålla de fantastiska fördelarna med att vara föreningsaktiv? Då är Gozinto rätt plats för dig!