Hej! 

Mitt namn är Hedvig och jag läser mitt fjärde och sista år på Civilekonomprogrammet. Jag har varit medlem i Gozinto i ett halvår och trivs otroligt bra i föreningen! Gozinto erbjuder inte bara grymma utvecklingsmöjligheter, utan även en härlig social gemenskap. 

Jag valde att söka mig till Gozinto för att få möjligheten att jobba med projekt mot riktiga företag och träffa studenter från andra program. Jag har tidigare varit aktiv inom ekonomisektionen, men var sugen på att ta mig an nya utmaningar och göra något nytt. 

Under min tid i föreningen har jag suttit med i utskottet för Externa Relationer. Jag har haft ansvar för föreningens sociala medier och hur vi på bästa sätt ska fånga studenter och företags uppmärksamhet digitalt. För min del var detta uppdrag väldigt lärorikt och kul! Utöver interna uppdrag har jag även deltagit på olika utbildningskvällar och företagsevent, även detta har varit väldigt roligt och givande!

Det bästa med Gozinto är enligt mig all kunskap som finns inom föreningen och utvecklingsmöjligheterna! Alla är väldigt hjälpsamma och taggade på att ta emot nya medlemmar i föreningen! 

Om du vill ha en rolig studietid och samtidigt utmana dig själv med spännande projekt, sök Gozinto!