Jag heter Frida Dolk och läser mitt fjärde år på Industriell Ekonomi. Jag kom med i Gozinto VT21 och sedan dess har jag haft en otrolig tid i föreningen. Jag hade höga förväntningar innan jag sökte och dessa förväntningar har faktiskt överträffats! Det jag blev mest överraskad av var hur bra sammanhållning det är mellan medlemmarna i föreningen, hur välkomnad man känner sig som ny och hur hjälpsamma alla är oavsett vad man behöver stöd med. Det kan vara allt ifrån råd om ett projekt, sommarjobb eller tips på vad man ska laga för middag.

Jag har också utvecklas och lärt mig väldigt mycket under det år som jag har varit med i föreningen. Gozinto arbetar aktivt med kunskapsöverföring från mer erfarna medlemmar till de nyare medlemmarna, vilket gör att man snabbt utvecklas inom många områden –  både professionellt och privat.

Under mina två första terminer i föreningen har jag både fått möjlighet att genomföra 4 riktigt coola projekt åt olika företag och även sitta i styrelsen som ekonomiansvarig. Att sitta på projekt har verkligen varit spännande, kul och lärorikt. En sak jag älskar med Gozinto är att jag alltid har känt att det har funnits stöd från föreningen för när kluriga situationer dyker upp i projekt och man behöver bollplank för att lösa dessa. I min roll som ekonomiansvarig för föreningen har jag förutom att lära mig om bokföring och budgetering, också fått vara ordförande för ekonomiutskottet. I den rollen har jag fått öva på att leda en grupp, vilket kan vara svårare än vad man tror – men väldigt spännande att få öva på.

Sen får man inte glömma bort allt kul vi gör tillsammans utanför projekten också! Vi har flera kick-offs för både projektgrupper och hela föreningen varje termin, utbildningar tillsammans och hänger massor (bara för att vi tycker om varandra) på fritiden också.

Att söka Gozinto är det bästa jag har gjort under min studietid och det borde du verkligen också göra om du vill utvecklas, ha massor av kul och lära känna nya härliga människor!