Jag heter Emma Joelsson och läser just nu mitt tredje år på Design och Produktutveckling. Ända sedan jag började plugga har Gozinto som förening intresserat mig, både för att det verkade som en otroligt utvecklande plats, men också för att det verkade finnas en fin sammanhållning i gruppen. Nu har jag varit med i Gozinto sedan HT21, och de förväntningar jag hade sedan innan har både uppfyllts och överträffats.

Under min tid i Gozinto har jag fått testa på att jobba mot olika företag i projektform. Att få jobba direkt mot företag på det här sättet är en erfarenhet som jag värderar väldigt högt – det ger en typ av kunskap som jag inte tror att jag hade fått genom enbart studier. Det är dessutom otroligt givande att få jobba i blandade projektgrupper där vissa konsulter är nya och andra är rutinerade.

Något som jag tycker är häftigt med Gozinto är medlemmarnas vilja att dela med sig av sina egna spetskunskaper till andra och därmed lyfta hela föreningen. Det finns nog inget bättre sätt att lära sig saker än från någon som verkligen brinner för ett ämne.

För tillfället sitter jag med i HR-utskottet och har därmed fått en riktigt bra inblick i allt vad det innebär att anordna interna evenmang. Att ha fått vara med och bidra till den interna sammanhållningen på det här sättet har definitivt varit en av de roligaste sakerna som jag gjort inom föreningen hittills.

Jag hade verkligen inte kunnat tänka mig en bättre förening att vara med i under min studietid, ta chansen att bli en del av Gozinto du också!