Mitt namn är Ante Näslund och jag läser mitt andra år på Industriell Ekonomi och planerar att läsa min master inom Finans. Jag har varit med i Gozinto sedan VT23 och under den tiden har jag haft möjlighet att arbeta på flertalet externa projekt åt intressanta bolag och gå på många roliga event som Gozinto anordnar för sina medlemmar.

Jag sökte till Gozinto eftersom det verkade som en bra kombination av utmanande och lärorikt externt projektarbete samt ett engagerande internt föreningsliv. Det lät som en utmärkt möjlighet att får vara en del av ett härligt gäng som har stark sammanhållning och hittar på mycket kul! 

Inom Gozinto uppmuntras verkligen kunskapsöverföring bland medlemmar och det finns alltid goda råd nära till hands, vilket har gjort att jag lärt mig mycket. Det är svårt att välja ut ett enda event bland många bra, men det roligaste under min tid i föreningen hittills var nog Gozintos Åre-resa VT24. I Åre hade vi härliga dagar i backen tillsammans följt av sittningar och annat skoj på kvällarna.

Jag sitter med i Projekt- och Försäljningsutskottet (P&F) som ansvarar för att få in nya projekt till föreningen. Av utskottsarbetet har jag fått lära mig mer om försäljning, kundkontakt och offertskrivning, vilket har varit väldigt utvecklande och kul! Det mest spännande externprojektet jag varit med om var mot en startup inom printed electronics där vi levererade en omfattande marknadsanalys och ett pitch-deck. Utöver de nyttiga kunskaper och inblickar projektet gav inom en intressant bransch var det häftigt att se hur bolaget framgångsrikt lyckades med att resa kapital kort därefter.

I min mening erbjuder Gozinto en unik möjlighet till mångsidig utveckling och ett otroligt roligt föreningsliv! Rekommenderar starkt att söka till Gozinto om detta låter som något för dig!